Uutissi Turust 19.4.2021

Uutissi Turust. Uutisranttalina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Raul Castro, 89 vee, on jättämäs Kuuban kommunistipuolueen johtotehtävät. Sitä ei uutises sanottu et johtuuks päätös iäst vai siit et hän on alkanu pikku hilja epäilemä marxismi-leninismin perustei.
ooo
Toi on jo vanha juttu et jokkut lisää punssii hernesoppaan maun parantamiseks. Uurempi konsti on see et yhren intialaisen ravintolan pitäjä on keksiny ruveta lisämä kossuu suasittuun pataruaka-annokseen. Hän sanos et simmottos siit tulee tiukka masala.
ooo
Ensmänen puusta tehty satelliitti on nousemas kiertoraral koht. Faneripintaisen nanosatelliitin avul testata mimmottos puumateriaali kestää avaruusolosuhte. Yks Koskine Raunistulast minkä mää hyvin tunnen riamastus et nyt hänen vajas kauam maanneel vanhal Trapantil on löyretty uusiokäyttö.
ooo
Jos Jyväskylän, Lapinlahren, Riihimäen ja Haapaveden meijerien tyäntekijät alkais pelata puulaakipelei toisians vasta ni sarjaa vois hyväl syyl sanno Valioliigaks.
ooo
Masan paaris kuulin ku tyypit kuvitteli et jos Tepsi voittaa Suamem mestaruuren ja Huuhkajat Euroopam mestaruuren eikä kummankaan pelei saa käyrä kattomas ni onk se jo syy ruveta ryyppäämä.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa