Uutissi Turust 19.4.2021

Uutissi Turust. Uutisranttalina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Raul Castro, 89 vee, on jättämäs Kuuban kommunistipuolueen johtotehtävät. Sitä ei uutises sanottu et johtuuks päätös iäst vai siit et hän on alkanu pikku hilja epäilemä marxismi-leninismin perustei.
ooo
Toi on jo vanha juttu et jokkut lisää punssii hernesoppaan maun parantamiseks. Uurempi konsti on see et yhren intialaisen ravintolan pitäjä on keksiny ruveta lisämä kossuu suasittuun pataruaka-annokseen. Hän sanos et simmottos siit tulee tiukka masala.
ooo
Ensmänen puusta tehty satelliitti on nousemas kiertoraral koht. Faneripintaisen nanosatelliitin avul testata mimmottos puumateriaali kestää avaruusolosuhte. Yks Koskine Raunistulast minkä mää hyvin tunnen riamastus et nyt hänen vajas kauam maanneel vanhal Trapantil on löyretty uusiokäyttö.
ooo
Jos Jyväskylän, Lapinlahren, Riihimäen ja Haapaveden meijerien tyäntekijät alkais pelata puulaakipelei toisians vasta ni sarjaa vois hyväl syyl sanno Valioliigaks.
ooo
Masan paaris kuulin ku tyypit kuvitteli et jos Tepsi voittaa Suamem mestaruuren ja Huuhkajat Euroopam mestaruuren eikä kummankaan pelei saa käyrä kattomas ni onk se jo syy ruveta ryyppäämä.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!