Uutissi Turust 26.4.2021

Uutissi Turust. Uutismarkkuna Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Yks pualituttu luantokuvaaja on lakannu kyttäämäst Halisten kuninkaskalastajaa sentähren et siin ei o pal mittä haastet. Hän on sen sijast ruvennu väijymä Kakolammäes et olisko mahrollist saara huippuharvinaine vireo toimivast funikulaarist.
ooo
Ameriikan avaruusjärjestö Nasa on tähän kilpailuun ilmottautunu kans. Heirän Marssis oleva Ingenuiti-helikopteri on koht toiminu jo kaummin ku funikulaari.
ooo
Pääministeri Sanna Mariini on kehittäny konstin mil hän koittaa ehkästä keskustapualueen perinteisest harjottaman iltalypsyn budjettiriihes. Hän lopettaa ain neuvottelut ennen iltaa.
ooo
Turun Paikallinen Palloseura on viikovvaihteen peliej jälkeen jopa klassilliseks mainitus tilantees. Eli kun ensin on selvitetty Lahren Pelikaanit ni seuraavaks täytyy kohrata Helsinkin Hulikaanit.
ooo
Venäläine huippuhiihtäjä Aleksanteri Polsunoffi on menny naimisi ja häät oli onnistune. Ainut häiriö tuli ku sil kirkon käytäväl Polsunoffi huamas et joku valkoasune tyyppi koitti vetää ohitte. Hän sai onneks kiilattuu ennen alttarii eikä tarvinnu ruveta sauval huitoma.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa