Uutissi Turust 26.4.2021

Uutissi Turust. Uutismarkkuna Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Yks pualituttu luantokuvaaja on lakannu kyttäämäst Halisten kuninkaskalastajaa sentähren et siin ei o pal mittä haastet. Hän on sen sijast ruvennu väijymä Kakolammäes et olisko mahrollist saara huippuharvinaine vireo toimivast funikulaarist.
ooo
Ameriikan avaruusjärjestö Nasa on tähän kilpailuun ilmottautunu kans. Heirän Marssis oleva Ingenuiti-helikopteri on koht toiminu jo kaummin ku funikulaari.
ooo
Pääministeri Sanna Mariini on kehittäny konstin mil hän koittaa ehkästä keskustapualueen perinteisest harjottaman iltalypsyn budjettiriihes. Hän lopettaa ain neuvottelut ennen iltaa.
ooo
Turun Paikallinen Palloseura on viikovvaihteen peliej jälkeen jopa klassilliseks mainitus tilantees. Eli kun ensin on selvitetty Lahren Pelikaanit ni seuraavaks täytyy kohrata Helsinkin Hulikaanit.
ooo
Venäläine huippuhiihtäjä Aleksanteri Polsunoffi on menny naimisi ja häät oli onnistune. Ainut häiriö tuli ku sil kirkon käytäväl Polsunoffi huamas et joku valkoasune tyyppi koitti vetää ohitte. Hän sai onneks kiilattuu ennen alttarii eikä tarvinnu ruveta sauval huitoma.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!