Uutissi Turust 3.5.2021

Uutissi Turust. Uutiskartturina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Yks Koskine Raunistulast minkä mää hyvin tunnen oli lukenu et virus kualee kun pitää sitä yli 82 asteen lämpötilas. Nyt hän on toiveikkaana ruvennu istuma saunas kinkkumittari peffas.
ooo
Raimo Raipe Helmisest on tulos hyvää vauhtii yks ensmäsist tamperelaisist kunniaturkulaisist. Nyt oli ensmäst kertaa nähty et hän jopa pikkasen hymyili siäl pelaaja-aitios. Syykin kyl selvis. Oli korvanapist kuunnellu rariost et Tappara hävis.
ooo
Sijotusbuumi on kova ja osakekurssit on kuumentune ihan mahrottomast. See ei tiättykä o mikkän yllätys et tämmöses tilantees kaikkest kuumempi osake on Harvial.
ooo
Ilmavoimien hävittäjähankinnoist on tehty tarjoukset. Äijät torimontun reunal muisteli et mikkä nee oli ne yhtiöt mikkä tarjos ja ei tullu muita heti miäleen ku n Astra Zeneca ja Pfaiseri mut oli niitä kai muitaki.
ooo
Autol kaahaamisest on tehty vaik kuimpal elävii kuvii. Veneilyst on tehty vähemmän mikä on outoo siin miäles et ainakin trailerii olis kiva kattoo.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!