Uutissi Turust 3.5.2021

Uutissi Turust. Uutiskartturina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Yks Koskine Raunistulast minkä mää hyvin tunnen oli lukenu et virus kualee kun pitää sitä yli 82 asteen lämpötilas. Nyt hän on toiveikkaana ruvennu istuma saunas kinkkumittari peffas.
ooo
Raimo Raipe Helmisest on tulos hyvää vauhtii yks ensmäsist tamperelaisist kunniaturkulaisist. Nyt oli ensmäst kertaa nähty et hän jopa pikkasen hymyili siäl pelaaja-aitios. Syykin kyl selvis. Oli korvanapist kuunnellu rariost et Tappara hävis.
ooo
Sijotusbuumi on kova ja osakekurssit on kuumentune ihan mahrottomast. See ei tiättykä o mikkän yllätys et tämmöses tilantees kaikkest kuumempi osake on Harvial.
ooo
Ilmavoimien hävittäjähankinnoist on tehty tarjoukset. Äijät torimontun reunal muisteli et mikkä nee oli ne yhtiöt mikkä tarjos ja ei tullu muita heti miäleen ku n Astra Zeneca ja Pfaiseri mut oli niitä kai muitaki.
ooo
Autol kaahaamisest on tehty vaik kuimpal elävii kuvii. Veneilyst on tehty vähemmän mikä on outoo siin miäles et ainakin trailerii olis kiva kattoo.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa