Uutissi Turust 10.5.2021

Uutissi Turust. Uutisportterina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Kokoomuksen elpymispaketti-ryhmäkokouksest tuli yks turkulaine kansanerustaja ulos tukka sekaisin: “kyl täsä on parast et nourateta nou peilaust-periaatetta”.
ooo
Salakatselu on kiälletty rikoslain 26 pykälän 7 momentin perusteel . Kuulin et tähän veroten on kanne nostettu jo 2 miljoonaa tekijää vastaan. Rikosilmotuksen on tehny joku Pullervo.
ooo
Pohjola Nordenin pääsihteeri on joutunu potkut ottama kun hän on tullu luultavasten hualimattomuuksissans siirtäneeks 80 tonnii yhristyksen varoi omiin taskuihi. Luultavasten ei urapolku o hänelt poikki kumminka koska valtiontalouren tarkastusvirastos on koht paikka auki.
ooo
Lehres oli et raumalaiset on menos täysin sekasin jos Lukko voittaa Suamen mestaruuren. Porin suunnalt kuulin kyl simmostakin meriakritiikkii misä sanottiin et ei se o mikkän uutine et raumalaiset on sekasin.
ooo
Yks vihree kunnallisvaaliehrokas on niin koval raivol vaatinu turpeen käytön lopettamist et hänest on alettu lähipiiris käyttää hellittelynimityst ”varsinainen turvenuija”.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa