Uutissi Turust 17.5.2021

Uutissi Turust. Uutismonttöörinä Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Näin tosa Orikeron Shellil muutamii autokoulunopettajii mikkä sanos et see ero heil on noihin kansanerustajiin et jarrutuskeskustelut on selväst lyhkäsemppi
ooo
Viros on otettu käyttöön simmonen ku koronakaulapanta. En tarkemmin tunne tekniikkaa mut luultavasten siin on kahren metrin ketju ja toinen pää on kiinni kotioven piäles.
ooo
Vaik koronarokotteen asntajist osa on hajottelijoi ni mittän isompii kömmähryksii ei o sattunu. Sekin oli vaan kuvaannollist et Ekonomi Karlssoni sanos et hän etuili jonos ja tunsi sej jälkeen piston syrämessään.
ooo
Kiinalaiset on onnistune lähettämään mönkijän Marssin pinnalle. Voi kestää hetken ennenku silt saaraan mittän tiaroi. Ei o ihme sanos yks Suaminen kenet mää tiärän. Hän oli oli tilannu Kiinast polkupyärän ja sanos et sen kokkomiseen meni kaks viikkoo.
ooo
Ja hyvä uutinen Uutissi Turust faneil. Nyt on ilmestyny täyrellinen kröntmäntti koko tuatannost, 250 sivunen järkäle mikä on nimeltäns Kaik Turust. Men kattoman www.turust.fi sivun verkkokauppaan ja tilaa omas poies.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa