Uutissi Turust 24.5.2021

Uutissi Turust. Uutisviisarina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Kohunpoikanen nousi ku olti huamaavinas et Italian viisuedustaja ehkä nuuskis jotta huimausainetta ennen tulosten julistust. Sekin ihme siis nähtiin et nolla pistet saanu Enklanti ei ollu millänskä mut voittaja otti nokkaans.
ooo
Matti Vanhanen on luapumas valtiovarainministerin tehtäväst ja Annika Saarikko tulee tilal. Simmostakin vitsailtiin tääl päin et valtaa vaihtaa Oripään keskusta ja keskustan pääori.
ooo
Etelämäki oli kuullu et Tampereel on perustettu firma misä hakataan liukuhihnal pyärivii maitotölkei raivokkaast vasaral. Lopputuatetta kaupataan iskukuumennettuna maitona.
ooo
Jääkiakon mm-kisoi monis paikois innokkasten seurataan. Penkkiurheilijan ikäkauret menee simmottos et ensin on telkkaripöyräl jäätelöannos, seuraavaks lonkero jäiren kans ja loputans sohvannurkas kolottaa jäätyny olkapää.
ooo
Ja loppuuv viäl ystävälline mainostus: Kaik Turust on 250 sivune järkäle Uutissi Turust tuatannon parhaist paloist. Sen saa kirjakaupoist Turus mut käteväst ja erullisest kottin saakka kun klikkaat turust piste fi sivustol olevaa kohtaa verkkokauppaan täst. Jos tykkäät saara omistuskirjotuksenki ni lähetä mul sähköpostii markku.heikkila (at) puutorinvessa.fi.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa