Uutissi Turust 31.5.2021

Uutissi Turust. uutiskatepillarina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Ennakkoäänestys on käynnis. Hati oli saanu tiätää et tämäl lisäks Tampereel on suunnitteilla jälkiäänestys kans niil ketä ei tyän levon tai sairauren tähren päässe äänestämä. Ja tiätty niil ketä tykkää et tulos ei ollu sopiva.
ooo
Hjallis Harkimo oli ostanu koko Helsinkin Sanoman etusivun ja ilmottaa et ”kaupungissa on vain yksi seriffi”. Eerikinkarul päiviteltiin etkyl see on tiäretty et Helsinkis on puutteeliset resurssit mut et vaan yks seriffi ja sekij jo eläkeikäne ni et kyl on hirmusta.
ooo
Formula ykkösten seuraava osakilpailu on tarkotus ajaa Aserpaistanis 6. kesäkuuta. Valitettavast Valtteri Pottas ei kai voi osallistuu ku hänen Mersust ei o sihen mennes saatu pyärää viäl irti.
ooo
Förin äijä oli esiintyny rarios ja laulanukki vähä. Varsinais-Suamen kulttuurirahasto on päättäny myäntää hänel kaksvuatisen apurahan lauluopinnoi varten. Tämä on ensmänen kerta kun apuraha myännetään vaik ei o eres anottu.
ooo
Ja loppuuv viäl ystävälline mainostus: Kaik Turust on 250 sivune järkäle Uutissi Turust tuatannon parhaist paloist. Sen saa kirjakaupoist Turus mut käteväst ja erullisest kottin saakka kun klikkaat turust piste fi sivustol olevaa kohtaa verkkokauppaan täst. Jos tykkäät saara omistuskirjotuksenki ni lähetä mul sähköpostii markku.heikkila (at) puutorinvessa.fi.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa