Uutissi Turust 7.6.2021

Uutissi Turust. uutisjalosena Vähä heikkilä morjens.
ooo
7 -päiväsest ja 80 tuntisest tyäviikost ei juur monika o Sames inostunu vaik yks it -johtaja simmost esittiki. Kuapios asuva kaverini sanos et sellasestahhaa ei kannata ies huaweilla.
ooo
Naantalis on laarittu eettisen käyttäytymisen säännöt kunnallispolitiikas käyttäytymist varte. Toretaan et toisii on kohreltava kunnioittavast ja luottamuksen, vastuullisuuren, rohkeuren ja turvallisuuren henkes vaik nämät tiäätysten onkin matalaottassi ääliöi.Poliisilaitos sai Naantaliin hälytyksen ku oli seittemän henken joukkotappelu. Täsä ei kai kumminkan ollu kysymys vaalitilaisuurest.
ooo
Mystinen kemikaali tekee humalaisist nuarist akkressiivissi. Ennem mailmas tämäkin asia osattiin informoira. Kaik tiäsi et jos kossupotun pohjas oli R se tarkotti rähinäviinaa, jos oli K ni se tarkotti keskusteluviinaa.
ooo
Iso japanilainen perinteissi alkoholijuamii valmistava yhtiö on tiättävästen hankkiutumas Tokion pörssiin. Tarkotus on järjestää sakeanti.
ooo
Perhedraama ekonomi Karlssonin mökil MM-finaalin yhteyres. Kuva näkys huanosten ja Karlsson sai frouvan autettuu katol misä see piti antennii paikallans. Jotenkin pelijännitys johti sihen et Karlssoni ei muistanu käyrä erätauol viämäs tikkai et frouva pääsis siält katolt poies.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa