Uutissi Turust 14.6.2021

Uutissi Turust. Uutisvapsahaisena Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Aku Ankka täytti 87 vuatta täsä. Etelämäki on pitäny vaalisturioo yllä ja ilmottaa kohtpian kuim monen kunnan valtuustossen hänet täl kertaa valittiin.
ooo
“Daniel Ståhli kävi Paavo Nurmen kisois heittämäs kovan tuloksen ja sanos et hän on pualiksi turkulainen. Turun Urheiluliiton kykyjenetsintäosastol torettiin et jos saa valita ni mialuummin otetaan se puali mil hän heittää.
ooo
Bayeri on rakentamas Turkuun uuren 250 miljoonaa maksavan tuatantolaitoksen. Pääasiallinen tuete on ehkäsyvälineet. Taloussivuil jo arvellaan et rahan tuloo ei voi ehkästä.
ooo
Pualalanpuistoon asennetut bajamajavessat on joirenkin hianompien ihmisten miälest maisemaan sopimattomii mut kyl ne on tarkotus pitä paikallans syksyyn asti. Siin ei o mittän perä et joku olis jo keksiny et ku maalataan e sateenkaare färisiks ni kyl ne siin tapaukses poistetaan paris päiväs.
ooo
Jääkiakon mm-kisat juur päättys mut jalkapallokisat saatiin käynti ja niil jo pärjätäänki olymppialaisiin asti. Kisaleskii on kuulemma sevverran jo terasseil et urheiluu harrastamattomat voi hyvinkin päästä palkintopallil.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa