Uutissi Turust 21.6.2021

Uutissi Turust. Uutissupparina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Poliisi oli keskeyttäny riahakkaiks menneet syntymäpäiväpileet ja sakottanukkin osaa porukast koronarikkomusten tähren. Tilaisuus järjestettiin navetas mut poliisi ei heltyny sihen selitykseen et useimmil oli luantanen oikeus olla paikal ku ne oli siäl ihan sikana.
ooo
Yks Etelämäki minkä mää hyvin tunnen oli riamastunu ku oli löytäny instakramist simmosen saitin misä voi maistella viinei. Nyt hän on jo suunnittelemas kovin simmost rariopodcastii misä kuunnellaan kuutamoo ja haistellaan aurinkonlaskuu.
ooo
Yhren sortin hyttyskarkotin veretään pois markkinoilt vahinkomahriollisuuksien tähren vaik käyttäjäkokemus on simmonen et ei see kyl vahinkossakan mittä itikoi karkota.
ooo
Turku on ilmottautunu ympäristöystävälliseks kaupunkiks ja ottanu ajat sitte käyttöön kävelykadun. Helsinkis on tämä tiätty aiheuttanu karemiältä ja siäl on pantu paremmaks. Eduskuntatalon eteen perustettiin viikonvaihteeks istumakatu.
ooo
Oli kamala trakeria sattunu ravitallil ku yks valmentaja oli ronkkinu ruuvimeisselin kans itte tehtyi sähköasennuksii. Huanosten siin kävi. Surevat ammattitoverit kommentois et volttilähtö.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa