Uutissi Turust 8.10.2018

Uutissi Turust. Uutisasperiinina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Muisti alkaa vanhemmiten tekemään tepposii. Jopa simmosii et sekottaa ihmissi. Mul kävi niin et erhettysin sanomaan Mattii Tepoks. Tuttava psykoloki lohrutteli et kysymykses oli niin sanottu broidilainen lipsahrus.
ooo
Logomossen suunniteltu rautatiän ylityssilta on viivästymäs ja tulos kalliimmaks mitä meinatti. Kulttuuripääkaupunkis ymmärretään et kaik tairekohteisiiln liittyvä rakentaminen on suurta teatteria.
ooo
Lehres kiinnitettiin huamio sihen et Sauli Niinistö joutus istumaan rappusil kirjamessuil kun ei ollu tilaa auritorios. Somes riakuttiin et Suami on ainoo maa maailmas misä ollaan niin juntei et yli 70-vuatiaal seniorikansalaisel ei anneta istumapaikkaa.
ooo
Autojen voimanlähtei on nykyäns erilaissi. Valitettavast vallankin Espoos on kuulemma tosi pal polttomoottorei.
ooo
Simmosiikin ihmissi on olemas ketä leikkii viäl aikuisinakin ylihoikil nukeil. Se saattaa olla oire ahristuksest mist ei pääse eroon ellei määrätä barbieturaattei.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa