Uutissi Turust 1.10.2018

Uutissi Turust. Uutisalttarina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Yhdyskuntaseuraamustoimiston 50 vuatisjuhlis muisteltiin historiaa. Hee kun on tätä porukkaa kekkä valvoo ehronalases vapaures olevii rikollissi ja pantavalvottavii. Muisteltiin et keskiajal Rooman paavi julisti pannan Turun piispal. Jos olis toimisto ollu olemas sillon ni he olis valvone et piispa pitää sen pannan.
ooo
Ronaltti Trumppi sanos et hee on tämän Korean Kim Jonk Unin kans suarastans rakastunei toisiins. Tämä oli Trumpilt ovela veto sentähren et homostelu on Pohjois Koreas rikollist ja ankarasten kiälletty. Eli seuraavaks on Kimi sualakaivokses ja rakettimiähen onkelma siis ratkastu
ooo
Turus pirettiin viikovvaihtees talousmessut sijottajil. Tulevaisuuren ennustaminen on tiätty vaikiaa mut jottan asiantuntijoiren miälialast kertoo et melkkest kaik luennoitsijat oli pukeutune mustiin. Köysi ei sentäs ollu kelläv viäl kai kainalos.
ooo
Valtteri Pottas olis helpostikkiv voittanu Venäjäl piretyn vormulakilpailun mut ei annettu. Kysymykses oli kai täsä tapaukses niin sanottu stalinmääräys.
ooo
Sisävesilaiva m/s Tampere ajo karil matkal Hämeellinnast takas Tampereel; kyyris oli Ilveksen fanei. Heist ei kettän ollu millänsäkän. Siin porukas on totuttu pohjakosketuksiin.
ooo
Terve siv vaa

 

 

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa