Uutissi Turust 24.9.2018

Uutissi turust. Uutismatruusina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Toi on pikkasen puhuttanu et onk Paraisil olevan venäläisomisteisel matkailualan yrityksel oma kirjanpitotoimisto olemas kans. Mikä olis nimeltäns Airiston Kelmi Oy.
ooo
Sitäkin pikkasen ihmeteltiin et kuin pualustusvoimat on mukana talousrikosten tutkinnas Turun saaristos. Selitettiin et aseistuksen tyäjjako on simmonen et poliiseil on rynnäkkökiväärit, pualustusvoimil soppatykki.
ooo
Yks Hanski kenet mää tiärän oli käyny kuntosalils kattomas ja mää kysysin et mitä laittei hän oli kokeillu ja hän sanos et kokisautomaattii.
ooo
Sosiaalises merias on kiälenkäyttö mont kertaa niin sopimatont et tuntuu ku olis joka päivä menos pääministeril haistattelutunti.
ooo
Ilta-Sanomis haastateltu Hannu Jortsu Jortikka sanos et kun hän valmensi KHL:s ni pelaajil oli valitettavast simmonen tapa et kun tuli vapaapäivä ni otettiin rajust votkaa. Jortikka korostaa et pelaajien ei kuulu toimii asiois mikkä perinteisest kuuluu valmennusjohron toimenkuvassen.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa