Uutissi Turust 17.9.2018

Uutissi Turust. Uutisjantterina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Täsä somemaailmas onnykyäs hyvinkin äkkinäiset muutokset mahrollissi. Esimerkiks viime viikol meni oululaine valtuutettu kokoukseen R Moilasena ja on sejjälkeen ollu päiväkausii Hoo Moilasena.
ooo
Amerikan Orekonis on hevonen haastanu omistajans oikeute huanon kohtelun tähren. Rankastusvaatimuksena ontotovoittojen palauttamine ja omistajan välitön ruunaaminen.
ooo
Ursininkarun toimistol päätettiin kellojen siirtelyst simmottos et asiat pitäis päättää demokraattisest, kolmikantaperiaatteel ja pualueitten voimasuhteirem mukasest. Eli kelloi käännettäsis osapuillens 38 minuuttii 25 sekunttii.
ooo
Kohtalaisen kuntoseks voiraan toreta tämä kenialainen maratoonari Kipchoge. Mut jos hän asuis Piisparristil ja kävis jalkasi Salos töis ni hänel menis nelisen tuntii päiväs tyämatkoihi.
ooo
Ulkomailt. Netis oli varotus et Hongkonkis olevien olis syytä siirtyy muual jos mahrollist. Tampereen Honkkari tyhjeni ja sarat ihmiset tunki Biilteemassen.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa