Uutissi Turust 15.10.2018

Uutissi Turust. Uutistorearorina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Yks Urpo Naantalist totes osuvasten et kaupunkien rakennusurakat pakkaa menemään pitkäks. Et kunnan omana tyänä ei siis kannattais rakentaa juur muuta kun Ruskon lentokentän kiitotiän laajennus.
ooo
Turun Piäntalojen Keskusjärjestö täytti vuasii. Seppo Lehtinen on ollu yhristyksen puheejjohtaja 30 vuatta. Hänest on maalattu sen kunniaks muatokuva. Kun on omakotiväest kyse ni maalaus tuiätty tehtiin talkoilla ja punamullal.
ooo
Urheiluu. Turun Interin pelaajaa epäillään lahjuksen vastaanottamisest liiketoiminnas. Seuran omistaja Hookkanssi kiistää jyrkäst ja sanoo et Intterin pyärittäminen ei o moneev vuateen ollu minkäällaist liiketoimintaa.
ooo
Turkulaisen palvelutalon alakerras on oma tila apuvälineil. Talos asuvat äijät sanoo sitä naama virnees rollaattoriparkiks.
ooo
Miälenterveyspäivää viätetty. Tyähön voi osallistuu monel taval. Kaikkest suasitumpii tapoi on ollu see et jonotetaan Hulluil päivil.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa