Uutissi Turust 22.10.2018

Uutissi Turust. Uutisbanderollina VähäHeikkilä morjens.
ooo
Vanhas Testamentis kerrotaan et Iisraelin kansa kärsis nälkää kovin mut sit sato mannaa ja saatiin ruakaa. Äijät toril käkätti et onneks tämä ei sattunu Raisios; kaupunkijjohtaja Korhonen olis sen kyl kiältäny.
ooo
Poliisit on pirättäny huippujuaksija Kipsoke Keinon kun epäillään et hän on vohkinu Kenian olympiajoukkueen kassan. Jäljil oli päästy kun Nairobin poliisiasemal oli pähkäilty et tämä on niin monimutkanen kavallus et takana on pakko olla Keino-äly.
ooo
Nois ei o pal mittän theo nois palautusjuamis. Yks Ultsi oli kaatanu pullollisen palautusjuamaa läppärins pääl eikä se o viäläkä mittän palautunu.
ooo
Matkailupalsta. Vaik ei olis herkkähipiäinenkä ni kyl pikkasen nyppii se et kun Sassin koneel laskeutuu Turun kentäl ni kuulutetaan enklanniks et ”welcam tu Törky”
ooo
Turun poliisil on kuulemma ainakin seuraavat osastot: Järjestyspoliisi, huumepoliisi, rikospoliisi ja Tamipoliisi.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa