Uutissi Turust 29.10.2018

Uutissi Turust. Uutisapsolutistina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Annika Lapintiä on päättäny et hän ei enää asetu ehrol eruskuntavaaleis. Tosin täytyy tiätty ensteks selvittää ja käsitellä et onk tämäpäätös perustuslain mukane.
ooo
Turus hillus viikovvaihtees jottain tyypei kekkä käytti lyhennyst HJK. See tulee tiättävästen sanoist Hulikkaanit Jäi kiikkiin.
ooo
ikea on meininkis ruveta rankentama tuulivoimaloi mikkä tuattaa sähkön heiän omiin kauppoihi. Tarkotust varten on alkajaisiks hommattu 40 metrin mittanen kuusiokoloavain.
ooo
Turun silakkamarkkinoil nähtiin 90 000 ihmist. Tälläkään kertaa ei kyl nähty ensmästäkän tuaretta silakkaa.
ooo
Vaik luultiin et marjastuskausi on ohi ni silti viäl tapahtuu. Vasemmistoliiton valtuustoryhmä anto Johannes Yrttiahol varortuksen ku see oli kai lähteny herrojen kans marjaan.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa