Uutissi Turust 5.11.2018

Uutissi Turust. Uutisansarina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Paattisten suunnal oli riistamiästen porukas puhuttu et voitais Patrik Laine kutsuu jäseneks hirviporukkaan. Ei sil mittän tutkintoo o suaritettu mut ampuu silti hirveen tarkkoi osumii.
ooo
Viheriäiset äänesti sit tämän Pekka Haaviston vaaliveturiks. Hän on maltillinen äijä eikä esimerkiks o täsä kannabis-kysymykses yhtään intoillu vapauttamist vaatimal. Ei siis o mikkän sätkäpuheenjohtaja.
ooo
Tepsin jalkapallol tuli alakertaan lähtö kaksosases karsinnas misä ensin pelattiin uppopalloo ja sit potkupalloo. Molemmist tuli tasurit muk kun uppopallo-osas ei pallo uponnu ni Kokkola jäi pinnal.
ooo
Yhrelt sukeltajalt kyselin et minkä tähren sukeltajat ain teke kuperkeikan takaperin ku ne lähtee paatist. Hän selitti kärsivällisest et kattos jos mee tehtäis kuperkeikka ettenpäin ni me oltais erelleen siin paatis.
ooo
Tost on puhuttu et muatinäytöksis ja mannekiineina on ain vaan laihempii ja laihempii ihmissi. Sitä ei voi muuten selittää kun et koht täytyy tehrä rautalankast malli.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa