Uutissi Turust 12.11.2018

Uutissi Turust. Uutiskonttorina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Turun Pukumyynti ja Sakari Orava on kai meininkis alottaa yhteisen mainoskampanjan. “Turusta aina hyvä leikkaus”
ooo
Haminas on olemas 100 metrii pitkä lipputanko mut kun näyttää et ei se kestä pystys ni jää kyljellens. Seuraavaks pohritaan et voiraanks siitä tehrä hyperloop -putkijunan koetunneli.
ooo
Yks pualituttu tyyppi sanos et hän oli saanu Intternetilt kirjeen misä sanottiin et hän on nyt lukenu koko sen sisällön ja suasiteltiin lukemaan uusinnoi tästeres.
ooo
Tuttava lakimiäs oli pahal pääl ja sanos et kyl on Matteus Markus ja Luukas ja Johannes nimiset äijät erotettava liitost hinnatten dumppauksen tähren. Ei ol tiaros et he olisis jotta laskuttane vaik he oli laatine uuren testamenti.
ooo
Ulkomailt. Pari Tampereen poika oli saanu 12 vuaren vankilatuamiot. Linnas istuessans ne oli kumminkin oppine kommunikoitteman toistens kans simmot et ne naputteli morsemerkei patterin kylke. Tiätty pikkasen oli vaikeuksi saara toinen ymmärtämä et mitä mikäkin naputus meinas. Jonku verran asia helpotti se et ne asus samas sellis.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa