Uutissi Turust 19.11.2018

Uutissi Turust. Uutistankkerina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Seurakuntavaalei pirettiin täsä ja simmostakin oli ehrokkaat luvenne et tarttis seurakuntien tarjota enemmäv virikkei. Vallankin vaalitoimitsijat tarttis pal virikkei kun pitkästyy kun ei tuntikausiin käy kettän äänestämäs.
ooo
Presirentti Trumppi sanos et Suames ei o metsäpaloi sentähren et suamaliset haravoittee mettäns. Tämä pitääkin paikkans paitti mitä ny Pyhärannan suunnal oltiin hualimattomii kuj jäi viime keväänä haravoimatta. Sama juttu Ruattis.
ooo
Suamen Keskusta on heränny pelkäämään et silt voi hävitä kannatusta seuraavis vaaleis. Turun kauppatorin suunnast lohrutellaan et ei hualta; meil on koko kaupunkin keskusta hävitetty pariks vuareks ainakin nyt alkuun.
ooo
Rakennusmestaritten ja insinööritten Turun yhristyksen juhlii pirettiin linnas viikovvaihtees ja kuninkattaren salin seinält ponkas sisä-Suamest tulleet viaraat kuninkas Kustaa kolmannen kuvan. Selitettiin et ollaan avarakatseissi; kuva saa olla paikallans vaik Kustaa III oli huano kuninkas ja teki nimpal virhei et hänet lopultans murhattiin. Ei sen enempää noit virhei lueteltu mut joku huamautti et eiks hän juur perustanu vuanna 1779 Tampereen kaupunkin.
ooo
Liikuntalautakunta on pohtinu et kummottos vois lisätä uimahallitten käyttöastet. Yks irea o see et olis erilline uimakortti niinku kirjastoillaki on kirjastokortti. Ruattinkiälisil olis tiätyste sim-kortti.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa