Uutissi Turust 26.11.2018

Uutissi Turust. Uutisasteroidina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Se mekaanikko ketä jäi Kimi Räikkösen Ferrarin alle ja loukkas ittens on lähettäny Kimil onnittelukortin. Kortis luki et toivottavast törmätään toisiimme sillonkin kun ajat Sauperil.
ooo
Maukka Koiviston muistokivi paljastettiin ja siin olikin kartta. Äijät Puutoril tuumas et kyl ton kans luulis Turkuun löytävän.
ooo
Tutkimustem mukka luamuruuan syäminen ei vähennä syäpäriskii. No, ei suaranaisest vähennäkkä. Mut välillisest. Se on nimpal kallist et ei o vara etelämmatkoihim mikä tiätystenki vähentää ihosyäpää.
ooo
Yks Tähtinen ketä on Turun juutalaisen seurakunnan kantavii voimii tuumas et kun toi Black Friday oli kerran nimpal hyvä hitti ni täl viikol viätetäänki Black Sabbath.
ooo
Simmonen ihminen ketä tykkäis peruuttaa valoköynnösten alla tekemänsä heräteostokset on joulukatuvainen.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa