Uutissi Turust 3.12.2018

Uutissi Turust. Uutisfrankfurtterina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Saudien kruununprinssi Mohammed bin Salman otti kans osaa Buenos Airesin G20 -kokoukseen. Kokouksen tulokset oli laihoi mut positiivist oli see et kaik osanottajat pääsi siält kottiin yhres kappalees.
ooo
Toi Ranskas riahuva keltaliivisten vallankumous on jonkuv verran johtanu ylilyänteihin. Tuamiokirkon viäres oli muutama Kuntecin äijä kuusenpystytyshommis ja joku hätääntyny ohikulkija oli soittanu 112:een ja vaatinu mellakkapoliisei paikal.
ooo
Yleist hälytysmerkkii soitettiin Turus kesken sunnuntai-iltapäivän. Tami Tamminen epäilee et viranomaset simmottos ilmottaa et hän on lährös autol liikkeel.
ooo
Ärtyneen sualen oireyhtymään ja ilmavaivoihin lääkkei kehittävä tutkimuslaitos haki tosa lehti-ilmotuksel johtavaa anal-lyytikkoa.
ooo
Vasemmistoliiton Varsinais-Suamen piiri on lähettäny tulisen julkilauselman Ferrarilt Sauperil siirtyneel Kimi Räikkösel. ”Tuamitsemme kylmäverisen loikauksen punasist valkosiin”.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa