Uutissi Turust 10.12.2018

Uutissi Turust. Uutissankarina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Kattelin noita Pariisin mellakoi viikovvaihtees ja ahristusin. Päätin rauhottuu kattelemal ampumahiihron maailmankuppii. Ja mitä ensmätteks näin. Joku Martin Furcad niminen ranskalainen hiihti keltaset liivit pääl. Ja ase seljäs!
ooo
Venäjän pääkonsulaatin hallintovirkamiäs kiältäyttys Turus puhalluskokeesta kolarin jälkeen. Hän vetos sihen ristiriitaan et suamalaispoliisin puhalluskojeet ei pysty erottamaan normaalia votkaa kiälletyist alkoholijuamist.
ooo
Tuli esil et ajokorteis voi olla pal simmosii tiatoi ja ohjei mitä ei tu ajatelleeks. Esimerkiks Tamin kortis lukee “säilytettävä kuivassa paikassa valolta suojattuna”
ooo
Saksan kristillisdemokraattien puheenjohtajaks on valittu Annegrette Kramp Karrenbauer. Jos tulee erimiälisyyksii USA:n presirentin kans ni voiraan uutisoira et Trumppi ja Kramppi tappeli, Krumppi voitti.
ooo
Tota on meiän toimitukselt tiarusteltu et voiks sil jottan tianata jos kirjottaa nettipäiväkirjaa. Torellisuures ei voi. Ja nykkun ollaan valvontaa tiukennettu ni ei enää lyä leivil eres ajopäiväkirjan kirjottamine.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa