Uutissi Turust 17.12.2018

Uutissi Turust. Uutislavuaarina Vähä Heikkilä morjens.
oooooo
Ville Niinistö on kovin koittanu touhuta et ei enää sais läjittää ruappausjättei Airistol ja on miätitty et mihen ne sit kipata. No vastauskin on saatu. Lehtisen Sepon kesämökkitontil.
ooo
Tunnen yhren entisen nyrkkeilijän kenel on nukahtamisvaikeuksii. Hän on koittanu laskee lampai mut nousee ain vaistomaisest pystyyn kun pääsee yhreksään.
ooo
Ekonomi Karlssonin isäukon äkänen veli on nimpal innokkaast Viros juassu juatavii hakemas et sitä sanotaanki vallan Tallinnasse -sedäks.
ooo
Turun keskustas saa joulun alla pysäköirä ilmatteks. Tämä on nimpal harvinaist herkkuu et moni on jättäny auton Hämeenkarul ja menny taksil Skanssiin ostoksil .
ooo
Turun evankelis luterilaisten seurakuntien kanslias Eerikinkarul on vakavasten alettu selvittä et mist simmosi ovipumpui löytäis mikkä laulaa hoosiannaa. Sopis imakoon.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa