Uutissi Turust 8.1 -Ei virallissi mut torellissi

 

Uutissi Turust. Uutislauhduttimena Vähä Heikkilä morjens
ooo
Yks Koskiner Raunistulast minkä mää hyvin tunnen oli kaupas käyny ja tuli aika myähäs takasi. Ku Koskiska uteli et misä sää viipysit ni hän sanos et jäi kiälestäs kii. Koskiska kysys et ketä tutui näit mihen Koskine ettei mittän tutui ku noitten pirun rapputten rautakaire piti vähä vaan lunta nualasta.
ooo
Sekin on selvinny et minkä tähren monet kaalaillat viätetään juur nyt tammikus. Säästäväisyyskysymys. Ku niim monel on käynnis tipaton tammikuu ni tulee tarjoilut halvemmaks.
ooo
Kalle Rovanperä on nimpal ylivoimanen et viime rallis se kerkis kurvaamaan Mäkkärin autokaistan kautta ja olis silti senkin pikiksen voittanu jossei jäätelökone olis ollu rikki ja joutusiva orottelema.
ooo
Hiihtokilpailuis on nykyäs pal yhteislähtöi vaik urheilijat on sanonu ettei se o reiluu ku niis voi peesata. Sponsorit kumminkin tykkää ku on jännempii kattoo telkkaris. Seuraavaks on tarkotus laajentaa käytäntö alppilajien pualel. Ku 80 äijää lähtee yhtaikaa syäksylaskurinteeseen ni siin on kattomist.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa