Uutissi Turust 7.3.2022

 

Uutissi Turust. Uutisolikarkkina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Presirentti ja ministerit ramppaa nys sevverran ahkerasten nyt Yhrysvallois neuvottelemas et on heränny hyvä isämmaallinen kysymys et voisko lentopisteet käyttää Finnairin tappioiren kattamiseks.
ooo
Lyhennyksist tykkääväl kaveril jualahti miäleen, että jos Suamen Armeija ja NATO kaikes hljaisuuures tiivistää yhteistyätäns ni onks kysymykses SANATON-sopimus?
ooo
Nettiradio Aallot ja Radio Auran Aallot on yhdes suunnittelemas uutta kanavaa minkä kohderyhmä on viiskymppiset ja yli. Uuren aseman nimi olis Radio Kuumat Aallot.
ooo
Urheilu Theres Johaug on lopettamas urans mut on ehrottanu et hän sais käyttää hyväksens viäl ens kaurel kaik sen etumatkan minkä hän on täsä muutamas vuares hiihtäny ni näin hän sais lusikan kumminkiv viäl ainakin pualestkymmenest maailmankupin kilpailust ens kaurel.

Terve siv vaa!

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa