Uutissi Turust 7.11 -Ei virallissi mut torellissi

 

Uutissi Turust. Uutiskausivalona Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Kauppahalli on jossan kohtaa remonttiin menos ja nyp pohriskellaan mimmottos voitais hallin kauppiail järjestää väistötila. Simmostakin on ehrotettu et Helsinkin Hakaniämen hallin käytös ollu väistöparakki  olis mahrollist ottaa käyttöön mut ainaki yks Viitane sanos et hänem miälest  päivittäistavaroiren ostamise kauppamatka tulee kohtalaisen pitkäks eikä se eres o varmaa saaks siält Helsinkist eres parkkipaikkaa.
ooo
Flunssakausi on taas kiristämäs otettas ja vallankin varuskunnis on oltu pääsemättömis ku on se ny kiusallist ku ei ossa enä sano  et onks ammusvarikol vai  tuvis enemmä räkäpäitä.
ooo
Ruattis on löyretty merenpohjast Vaasa-laivan sisaralus. Tämä on herättäny myänteist huamioo ku kysymykses on ensmänen sukelluksis ollu paatti minkä Ruattin merivoimat on saane kiinni.
ooo
Radio Novan Aamu on ohittanu Suamipopin kuulijaluvut. Suamipop kommentoi: Jaajo oli aikaki.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa