Uutissi Turust 7.11.2016

Uutissi Turust. Uutishampparina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Soldiers of Odinin katupartiointi on vähentyny. Syy on ymmärrettävä. Kylmät ilmat tuli eikä o äiti jaksanu kutoo pojil villassukkii.
ooo
Finlandia-ehrokkuuret julkistettu. Kuurest ehrokkaast neljä on turkulaissi. Täst on heränny vakavii kysymyksii. Niinkun sekin et kuiv vaan neljä?
ooo
Ameriikan presirentivvaalei on täsä saanu jännittää ja kalluppei tehrään koko ajan. Uusimman mukaan Clinttonil on viiren prosentin kaula. Kuvist päätellen Trumpil ei o kaulaa ollenka.
ooo
Ike Kanerva on lähetetty vaalitarkkailijaks Amerikkassen kun syytettiin et vaalituloksii voiraan sormeilla. Ja jopa äänestäjii on voitu käpälöirä.
ooo
Helsinski vast suunnittelee Guggenheimii mut Turus on jo Ukkokoti mikä on ruattiks gubbenheim.
ooo
Terve siv vaa
[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/291775917?secret_token=s-wtvP5″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa