Uutissi Turust 14.11.2016

Uutissi Turust. Uutisvimpelinä Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Ameriikan presirentivvaalit oli ja meni mut tulokseen oltiin mones paikas tyytymättömii ja protestointi sai erilaissi muaroi. Niin pitkäl mentiin et esimerkiks Turun filharmonises orkesteris lopetettiin trumpetistien tervehtiumine.
ooo
Eikä täsä viäl kaikki. Ruattinkiälinen Turku protestois simmottos et strumpbyxorna on mones huushollis poltettu.
ooo
Ranskas Marie le Pen uskoo et hän voi päästä presirentiks kun Trumppikin pääsi. Naissukupuali ei pitäis olla este niil kenen miälest vahvuus on Penis.
ooo
Isänpäivää viätettiin ja ekonomi Karlssonikin käväsi pikasest Audillans viämäs isäukollens kortin. Ja paluumatkal ajo tutkaan ja sinitakit vei hänelt kortin.
ooo
Ittelläkin kävi liikentees hyvä tuuri. Kerkisin juur talvirenkaat vaihtamaan ennenku lumet sulas.
ooo
Terve siv vaa

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/292876673?secret_token=s-Op3gG” params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa