Uutissi Turust 31.10.2016

Uutissi Turust. Uutismakneettimeritokraattina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Tost on ollu pohrintaa et kummottos tarttis suhtautuu jihadistitaistelijoihin ketkä palaa takas Suameen. On oltu pääasias nekatiivissi. Eres veteraanijärjestöt ei ilmeisest ota jäsenikses.
ooo
Joku tyyppi Melliläst oli löytäny käsikranun pihaltans ja saman tiän viäny sen Eerikinkarun poliisiaseman tiskil. Oli herättäny huamioo sanomal et hetki: täsä oli kyl sokkakin viäl hetki sitte mihim mää sen nyp panin.
ooo
Intteri sit pysys liikas ja Tepsi jatkaa ykköses. Tuhannen katsojaa riamuitti. Tuhannen oli murheem murtamii. Ja viitisen tuhat meni kottiin ja sai trauman tunteiren pirättelyst.
ooo
Lumipyryi ennustetaan täl viikol alkavaks. Yks Koskinen Raunistulast minkä mää hyvin tunnen on varautunu. Oli käyny naputtelemas aurauskepit kotiportailt Masan paarissen saakka.
ooo
Osaa kuuntelijoist häiritti kun Tähret Tähret ohjelmas flikat kiljus. Ei kannata hermostuu. Kyl täsä itte kutakin nuarempana joskus kiljututti.
ooo
Terve siv vaa

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/290754981?secret_token=s-yqQx7″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa