Uutissi Turust 6.9.2021

Uutissi Turust. Uutissontikkana Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Hati katteli maaotteluu ja pohriskeli et  kiakonheittäjäll Daniel Stoolil voitais myäntää suamalainen passi, kerta hänen äitis on Turust kotosin. Sillon poika olis voinu  erustaa samaan aikaan kumpaaki maata ja saara yksinäs kaksoisvoiton.
ooo
Turun palol oli vuasipäivä taas. Kaupunki palo maan tasal 4.9. 1827. Palo olis voitu sammuttaa alkuuns mut palokunta yritti tulla paikalle funikulaarilla.
ooo
Turun hovioikeus on antanu ratkasun asias misä vaimo vaihtoi miehen sikaan, asunnon sotkuist tuli yli 70 000 euron lasku.
Pualustukseks sanottiin et sit oli vähä siistimpää kyl ku tuli se sika.
ooo
Nasa hakee ehrotuksii sähköautost mikä olis käyttökelponen kuus. Tarjouksii on jo saatu ja ainut haaste on see et misä siäl on latausstöpseli. Karuna Oy:s on riamastuttu et jos sinne sähköt veretä ni kyl he miälelläs laskuttaa siirtohinnan.
ooo
Epäilevät Tuamaat on arvelle et toriparkin rakentamine voi vaikuttaa maakerroksiin niin et ympäristö voi jottav vajota saveen. Ja toren totta: niin kävi et nyt vaikutus näkyy Paimios saakka.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa