Uutissi Turust 6.8.2018

Uutissi Turust. Uutisvintturina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Danny on voittanu Iskelmä Finlandia palkinnon. On meinannu sen kunniaks levyttää joukon vanhoi hitei uusil sanoil.
Tulos on muummuas ”Tosi kauan” ja ”Tahtoo olla paikat hyvin hellät”.
ooo
Ketarantiäl oli lauantaiehtoost harjoteltu ammuntaa sisätilois. Luultavast oli kaksoistrap ollu kysymykses kun oli parillinem määrä laukauksii amuttu ja harrastelijat kysymykses ku ei oltu osuttu.
ooo
Turku Priden jatkoil oli joku osottanu rohkiaa kansalaistottelemattomuuutta. Oli sanonu ettei istu ennen ku vihreiren puheejjohtaja lakkaa hakkaamast takapualel.
ooo
Monelt on kesäloma loppumas ja niinki o voinu käyrä et on jääny niin sanotust ryyppy pääl. Sitä ku marssi suaraan kellokortilt tyäterveyshoitajan vastaanotol sanotaanki katkokävelyks.
ooo
Perliinis on alkamas yleisurheilun euroopammestaruuskisat. Suamen mitalitoiveet lasketaan paralympialaistyyliin yhren kärettömän sormil.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa