Uutissi Turust 30.7.2018

Uutissi Turust. Uutiskankurina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Rok and rollin supertähti Tomppa Jonesi tuli kippiäks eikä päässy Daunpaitelaiturissen.Ei mittän ,torettiin Naantalin kaupunkintalon kuumas kaffehuanees: onneks saatiin rok and rollaattoril Kansa, Ranny ja Reetu paikal.
ooo
Valio alkaa kai keräämään lehmätten lantaa ja tuatteistamaan. Nimet on jo mititty: rasvaton lanta, kevytlanta ja täyspaska.
ooo
Uus addiktiotyyppi on tunnistettu, totes yks Tervashonka somes. Simmonen henkilö ketä ei lopeta klapittamist vaik on jo seittemän vuaren puut vajas on halkoholisti.
ooo
Kauppias Pentti Kalliala ja pualiso täytttää tasavuasii täsä juur. Kallialal oli ensmänen automarket Turus. Portsan K- kaupan inäytekkunast kun töräytti folkkari sisäl jo 80-luvul.
ooo
Simmonen on kehitetty kun vauvojen älyvaippa. Se lähettää viästin vanhempien kännykkään jos jottan on tullu. Tiätää senkin onks kysymykses ykköne vai kakkone. Operaattorit ei pääse kyl tianaamaan kun nämät on hätäpuhelui.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa