Uutissi Turust 25.6.2018

Uutissi Turust. Uutisapteekkina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Lehtimäen Urpo sanos osuvasten et Juhannust olis viisast siirtää kolmisev viikkoo keväämmäks. Sais viljelijät ajois vettä pelloillens.
ooo
Elviksen vanha suihkukone on myynnis ja joku oli tarjonnu siit pual miljoonaa dollarii. Myyjä on tuumannu et jos kauppa näin hvin käy ni hän laittaa seuraavaks myyntiin lavuaarinki.
ooo
Urheilu. Ruatti pelas hyvinkin suamalaisittain Saksaa vastaan potkupallon mm-kisois. Ensin maalin teki yks Toivone ja lopultans koko joukkue oli hyvinkin epä-Toivone.
ooo
Liatolaiset on yksinkertast väkee, ei ymmärrä mitä ero on tavaratalol ja leipomol. joku oli käyny Tokmannis vääntämäs tortun.
ooo
Uutissi Turust uutislähetykset jää täsä kohras pikkasel lomil, uusii pätkii äänitetää jos paikka sattuu mut säännöllisemmiv vast elokuus taas. Olkaa ihmisiks kaik ja hyvä kesä!
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa