Uutissi Turust 13.8.2018

Uutissi Turust. Uutisalabasterina Vähä Heikkilä morejens.
ooo
Nasa ampus raketin aurinkossen. Lähettämises jouruttiin ottamaan pualen vuarokauren viivästys kun meinattiin et kannattaa lähettää see yässen aikaan kun ei sillon o siäl niin kuuma.
ooo
Ja täst aiheest viäl sevverran et Lounais-Suamen Syäpäyhristys sai täsä tahtons läpi ja melanoomavaaran tähren lento ei o miähitetty.
ooo
Simmonen on kokkien keskuures vahva trendi ku villiruaka. Mikä ei o kyl mikkän uutuus siim miäles et riistamiähet hyvin on tääl päin tiänne ain et esimerkiks hirvenpaisti on pakko syämisen yhteyres kesyttää paril snapsil.
ooo
Kurkkumarkkinat taas pirettiin Askaisis. Maajussit paikallises paaris sanos et sevverran hellekesä on vaikuttanu et kurkkuu on tarvinnu kastella vähä joka päivä.
ooo
Espanjalainen hävittäjä oli vahinkos laukassu ohjuksen Viros. Kysymykses oli väärinkäsitys. Pillotil oli rarios sanottu et lähestyt Otepäästä ja hän käsitti et ote päästä.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa