Uutissi Turust 6.5 -ei virallissi mut torellissi

 

Uutissi Turust. uutispaakarina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Yks kamreeri eevepee minkä mää hyvin tunnen on keksiny kummottos se tunnij juna voiraan toteuttaa ilman isoi kustannuksii pelkästäns aluepoliittisel ratkasul. Jos Salo liitetään Turkuun ni sit ei o enää ku rapia tunti Turust Helsinkisse mikä voiraan pyäristää tasatunniks. Ja loppumatka ratikal tiätty.
ooo
Siin ei o mittän perä et Aurajokirannas olis alettu jakaa vuakralaisil häätölappui sentähren et talot menee purkuun ku vanha Pommila olis ankeleksit avettava uurestas ammustehraskäyttö.
ooo
Tiäreuutissi. Turkulais-kiinalainen tutkijaryhmä on onnistunu teleporttaamaan hiukkasen paikast toise melkkest ilman häiriötekijöi. Tämä on herättäny kiinnostust yliopiston hallinnos minkä pitäis muutosneuvotteluis pysty  teleporttaamaan jonkuv verra väkee yliopiston ulkopualel.
ooo
Helsinkin Luis Vuittonin myymälän ovel ilmaantus turvamiähet sej jälkeen kuj joku turkulaine oli piipahtanu liikkees ja huurellu koval äänel et ei tääl mittär räväköi alennuksii o tänäpä.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa