Uutissi Turust 6.5.2019

Uutissi Turust. Uutisarkkiatrina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Pualustusvoimatten tiarustelupäälliköks on valittu simmonen kenraali minkä nimi on Toveri. Äijät torimontun reunal käkätti et on tosi hyvä et siin hommas on kenraali Toveri kun et siin olis toveri kenraali.
ooo
Miäskuorot juhlis Turus. Logomos kai esitti tilalaitoksen kuoro uuren kävelyreitin rakentamiskulujen nousust tehryn kantaatin “Synkkä silta yli Veeärrän”.
ooo
Sitä ku huanokuntone ihmine käy pissal tai jääkaapil telkkariohjelman kaupallisten tiarotteitten aikaan sanotaan mainoskatkokävelyks.
ooo
Oulus on kaikkest hurjimmat fanit vaatine et kun HPK voitti finaalin tuamarin virheen tähren ni peli olis peruttava ja pelattava uurestans. Eikä täsä viäl kaik. Masan Paaris Turus yks tyyppi uhos et koko playoffikiarros olis alettava alust. Tepsi takas hallil vaan hän huuteli
ooo
Tosa oli psykiatrei istumas ja heil oli simmone historiallinen tiato et Sikmund Freud olis jossa vaihes tutustunu Hjalmar Nortamosse, harkinnu muuttamist Raumal ja vastaoton perustamist. Täsä tapaukses olisis psykoanalyysi historia kovi muuttunu ku iskulauseks olis otettu ”Kyl traum o ain traum”.

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa