Uutissi Turust 13.5.2019

Uutissi Turust. Uutispökkelönä Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Kanervan Ike huamas vaalien jälkeen et ei o enää päätösvaltaa eikä paikkaa neuvottelupöyräs. Meinas et kun tähän suuntaan kerran lährettiin ni saman tiän voi ruveta ukkomiäheks.
ooo
Turkuun ollaan puuhaamas muslimeil tarkotettuu partiolippukuntaa. Tämä onkin tervetullut ja onkelmatont kun partios ei ainakan tu sanomist huivin käytöst.
ooo
Reijo Mäki on saanu markkinoil uuren Vares -kirjan mikä on nimeltäns Tolvana. Mikä on omituist kun se ei o hänen 12. kirja. Eikä erellinenkän ollu nimeltäns Elvana.
ooo
Jottan Loimaa-seuran tyypei oli tosa jääkiakkoo kattomas ja sanos et tämä on heil ihan perinnekki. Kakost heil päin on ain tykätty. Viäl ku saatais Piapo samaan ketjuun
ooo
Liaron Vanhalinna arkkeolokisis kaivauksis on käyny ilmi et Linnavuaren syrjäs o voinu olla 1300-luvul varuskunta. Tämä päätelti siit et löyretti hevosenkenkänauloi ja ruukunkappaloi. Yks majuri evp kenet mää hyvin tunnen sanos et jos ne oli viinaruukun kappali ni vois kysymykses olla ihav vaan kertausharjotuksekki.

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa