Uutissi Turust 20.5.2019

Uutissi Turust. Uutisaisopoksena Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Tota on jonkuv verran tivattu et onks tämä Jean Claude Juncker joskus ihan pöffis julkisis tilaisuuksis. Ja vastaus on et selvähän se on.
ooo
Tyävoimapulaa esiintyy metalliteollisuures. Vallankin hitsaajist on kova pula. Tämä on johtanu sihen e töihin on otettu simmosiakin hitsarei mil ei o muutamankan päiväj jälkeen pärjäämiseen minkäänlaist saumaa.
ooo
Sauli Sale Niinistö toimis avaajana Kansan Rarion juhlalähetykses. Tämä ohjelma mainostaa et se on tarkotettu tosikoille ja veitikoille. Kettäv veitikkaa ei oltu pariks löyretty.
ooo
Intterin pelis Veritas starionil oli puhe tullu vanhan Hookansin oikeusjutust ja torettiin et kyl se tavallans on osuvaakin jos jalkisjoukkueen omistajal pannaan pallo jalkaan.
ooo
Ulkomaanuutissi. Noit on noit koval painel pruuttavi harjattomi pikapesulaitteistoi tullu Tampere hualtoasemil kans. Piänt kritikki on esittäne vallankim moottoripyäräilijät mil ei meina pysy kypärät pääs.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa