Uutissi Turust 27.5.2019

Uutissi Turust. uutisanttilana Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Jääkiakkoilu oli eilenehtost telkkarist suasitumpaa kun vaalivalvojaiset, kiinnostunei kattoji oli molemmil. Eurooppamyänteinen joukkue tuntus kovin panevan kampoihin kummalkin kanaval.
ooo
ooo
Kovinkin kohuttu Mikkel Näkkäläjärvi oli liki pääsemäs läpitte Euroopan parlamentissen. Hän oli meininkis kompensoira aikasempii huanoi tekojans osallistumal uures roolissans kaikkiin mahrollisiin kissanristiäisiin.
ooo
Sahuri Hakkarainen on Prysselissen menos kans. Hänen iskulause on “uutta verta remmeihin”.
ooo
Ulkomailt. Aamulehres oli pantu merkil et maailman kaikkest vanhempi ihminen oli kuallu. Aamulehti kirjotti et nyt ei maailmas enä siis ol kaikkest vanhempaa ihmist ja simmonen onkin tarkotus ens tilas valita.
ooo
Apple on tiättäväst haastettu oikeute Turkuseuran murrejaoston toimest. Tämä sentähren et heirän tuatteet AiPhouni, Aipäri ja Aipori selvästikkim matki Turum murtten ilmauksi AiMäävai, AiNyvvai ja Aihetivai.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa