Uutissi Turust 29.4.2019

Uutissi Turust. Uutisantilooppina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Pupis oli jottan äijii kekkä sanos et näiv vaikiat ei o kymmenen kysymyst ollu ikä. Mää sanosin et Ilta-Sanomis on varmaal laatija vaihtunu mihen äijät et ei nämät o Iltiksen 10 kysymyst vaan Antti Rinteen.
ooo
Sosialidemokraattien eduskuntaryhmäs on pal Antei. On tämä Antti Rinne ja Antti Lindman ja sit on tämä Antisemitisti.
ooo
Norwichiin päin on lähteny jo pyyntöi et sikku Teemu seuraavaks vaihtaa seuraa ni Tepsis ja Interis olis paikka ja jo on nimetty paikkakunnal kohtei hänen mukaans. On Iso-Pukki ja Pikku-Pukki ja Pukinsalmikiv viäl.
ooo
Pääsiäisen jälkitunnelmis oltiin Turun seudun osteoporoosiyhdistyksen kevätkokoukses. Tunnettiin myätätuntoo hajamiälissi pääsiäisnoitii kohtaan. Kun niilläkin on luuta karoksis.
ooo
Tamperel oli murrettu Hämenkarul olevast ravintolast kassakone ja polisi sai epäillyn kii iha siit viärest. Hänel oli viissenttissi taskut pullollas. Ku kovin tiukatti et mist hän nämä kolikot oli saanu oli äijä väittäny et hän nosti ne juur Ottoautomaatist.
Jaha, ei sit mittä, oli polisit sanonu. Mut sit he oli tunnin pääst huamannu et täsä on kumminki jotta hämärä: ei siin pääs Hämenkattu ol Otto-automaatti.

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa