Uutissi Turust 24.4.2019

Uutissi Turust. Uutisfarmarina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Simmonej juttu kuultiin et Matti Koivurinta on saanu potkut oman säätiöns hallituksesta. Äijät torimontun reunal ihmtteli et mitä ollenkan seuraavks. Alkaaks Ketosii lentää Turun Sanomist.
ooo
Turun Halistenkoskelt on löyretty iso määrä kuallei norssei. Onneks ei ollu kaik märäntyny ninet ne voitiin viäl myyrä Balttian maihin savukalaks. Ja tiätty ne tyäysin märäntyneetkin saatiin kaupaks Ruattiin hapansilakaks.
ooo
Uus eduskunta on alkanu järjestäytymä. Perussuamalaiset pyrkii heti alkuun korostama kuin kovin kansanomanen porukka hee meinaa olla. Ryhmäjjohtajakskiv valittiin ihan vaan yks Tavis Turust.
ooo
Turun ratikkapäätös on lykätty syksyyn. On tulos simmonen periaatepäätös et minkään rakennushankkeen valömistelu ei saa eretä noppåiammin kun Toriparkin. Tämä ihav vaan vauhtisokeuren ehkäsemiseks.
ooo
Eettisev valvonnan taholt o vaarittu et lääketehtaitte lääkäreil järjestämie koulutusmatkoje sisältösse täyty kiinnittä vakava huamio. Onki tiättäväste jopa simmone epäkohta esintyny et jollan koulutuspäivil olis tarjottu VS konjakki eikä VSOP:tä mikä on torettu lääketiäte lisenssiaati vähimmäisvaatimukseks.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa