Uutissi Turust 6.3.2017

Uutissi Turust. Uutispunkkarina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Lahren mm-hiihtoi on analyseerattu kovin ja yleisest ollaan sihen tulokseen tultu et kyl Suamen hiihäjät mones miäles kaatus ettenpäi.
ooo
Uusimpien paljastusten mukka presirentti Trumpin nuarel vävypojal olisis ollu yhteys venäläiseen diplomaattiin eli hän olis Trumpil niin sanottu lastenkotiryssä.
ooo
Sosialiremokraattinen pualue ilmottaa et hee kyl asettaa oman ehrokkaan presirentivvaaleihin 2018. Tosin ei o ketäv viäl suastunu. Ruusenlööffin Japikin kuulemma jo pitää puhelinta sänkyv viäres valmiina.
ooo
Turun kaupunkinteatterin 7 veljestä on alustavast valittu. Lopullinev varmistus tiätty saaraav vast sitte kun isyystestin tulokset on saatu.
ooo
Rymättylän Röölän vanhas sillitehtaas on nyt viinitehras. Maku on tiättäväst omintakeine. Voi jojhtuu siit et viini ikäännytetään tehtaan omis vanhois tynnyreis.
ooo
Terve siv vaa

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/310894959?secret_token=s-hyxoy” params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa