Uutissi Turust 6.11.2017

Uutissi Turust. Uutisantilooppina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Jere Karalahti sanos näköjäns jossa haastattelus et hän orottaa seuraavaks sopivaa haastetta. Jos mää oikein ymmärsin ni hänel on kyl jo ennestänskim mist valita. viimeks taisi tulla haaste liikenteen vaarantamisest.
ooo
Jari Siltsu Sillanpää jako somes kuvaa misä hän soittaa kitaraa karul Thaimaas. Kyse ei taatusti ollu rahapulast vaan pikemminkin siit et Jari halus ottaa vauhtii lomallans ja järjestää piristävän tapahtuman. Osa yleisöst oli ollu ekstaasis.
ooo
Kalervo Kale Kummola kritisoi sitä kovin et jalkapallos karsitaan nousust simmottos et viarasmaalil voi päästä liikassen. Kummola korostaa et tarttis olla reilu peli niinku jääkiakos ja sit pääsee liikaan jos on tilil katet. Pääasia ettei Tuto pääse.
ooo
Jussi Halla-ahoo oli ahristellu Turus joukko naamioitunei hulinoitsijoi. Hetken luultiin et sama kohtalo oli Sauli Niinistöl Logomos mut sit huamattiin et naamiomies olikiv vaan Miael Agricolaks naamioitunu Niilo Rauhala
ooo
Länsikeskuksen apteekki juhlii 40 vuatisuuttans ja oli bileet Kavalton tilal Piikkiös. Kaffepöydääs muisteltiin kummallisimpii asiakkai. Simmonenkin vanhempi herrasmiäs oli ollu ketä oli tivannu et onk nämät Viakrat varmuurel laktoosittomii kun hän tahtoo välttää kiusallisi tilantei.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa