Uutissi Turust 30.10.2017

Uutissi Turust. Uutisantutrana Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Ulkomailt. Jokavuatinen kellojen kääntäminen normaaliasentoon on herättäny arvosteluu monis paikois paitti ei Tampereel. Heiäm miälest ajan voi kattoo pal helpommin kun kellotaulu on huaneeseen päin.
ooo
On kai toi Barcelonan itsenäisyysliike Suames olemas kans ainakin oikeusistuimis. Joku talousrikoksist syytetty oli hakenu asianajajaans käräöjäoikeuren käytäväl ja kysyny et ”oletteks nähny mun katalaani”
ooo
Ei o tota amerikkalaismallist pyhäinpäivää ihan ymmärretty Turus. Jokuoli käynyvTampereentiän Prisman Alkos ja kysyny et onk teil sitä hullu-viinii, mist nimpal kohkata ja vohkata.
ooo
Monet tyäpaikat ansioituu sil et kannustaa henkilökuntaans liikkunnallisi harrastuksi. Erityismaininnan saa täl viikol Nordea joka ilmotti et laittaa 6000 tyäntekijää kävelemä.
ooo
Presirentitten pualisot on avautune ja kertonu et heiän on ollu vaikia olla vaan söpöi kukkakimputten vastaanottajii. Erinomasen kiusalliseks tämän koki tohtori Penttiv Arajärvi.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa