Uutissi Turust 20.11.2017

Uutissi Turust. Uutisandrogyyninä Vähä Heikkilämorjens.
ooo
Turun Vankilan 10-vuatisjuhlii ja pikkujoului viätettiin täsä viikovvaihtees. Juhla-aterial oli perinteiset sapuskat. Jälkiruuaks luannollisest taas pitkä kakku.
ooo
Onnimanni myymälän lopettamisen tähren uhkaa syntyy linnunpönttöjen lentoreikien suajuspeltien ylituatanto. Vankila on neuvotellu Tuska -festivaalin kans et näit reikäpeltei voitais ruveta markkinoimaan näil festareil peniskoruina. Sinitiaisen pönttöpelti vaatimattomil, kottaraisenpönttö tavallisil ja matsomiähil telkänpönttöversio.
ooo
Hammaslääkärit viätti viikonloppuu Turus ja heilt toimituksemme oppis et kummottos lohrutetaan surullist hammaslääkärii. Sanotaan sil et älä poraa.
ooo
Turkulaisist pysäköintimittareist on pöllitty vuasien varrel satoi tuhansii euroi kolikkoina. Liäventävä asianhaara on et iso osa varastetust rahast on säilyny yhteiskunnan tasees kun ne on hakattu pajatsoon ja viäty Alkossen.
ooo
Loimaan ens vuaren Rompetorin valmistelut on jo hyväs käynnis. Perinteisest voi autojen peräkonteist ostaa taas varaosii, kirpputoritavaraa ja käsityätuattei. Uuttuutena esitellään valtiosihteerei.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa