Uutissi Turust 20.11.2017

Uutissi Turust. Uutisandrogyyninä Vähä Heikkilämorjens.
ooo
Turun Vankilan 10-vuatisjuhlii ja pikkujoului viätettiin täsä viikovvaihtees. Juhla-aterial oli perinteiset sapuskat. Jälkiruuaks luannollisest taas pitkä kakku.
ooo
Onnimanni myymälän lopettamisen tähren uhkaa syntyy linnunpönttöjen lentoreikien suajuspeltien ylituatanto. Vankila on neuvotellu Tuska -festivaalin kans et näit reikäpeltei voitais ruveta markkinoimaan näil festareil peniskoruina. Sinitiaisen pönttöpelti vaatimattomil, kottaraisenpönttö tavallisil ja matsomiähil telkänpönttöversio.
ooo
Hammaslääkärit viätti viikonloppuu Turus ja heilt toimituksemme oppis et kummottos lohrutetaan surullist hammaslääkärii. Sanotaan sil et älä poraa.
ooo
Turkulaisist pysäköintimittareist on pöllitty vuasien varrel satoi tuhansii euroi kolikkoina. Liäventävä asianhaara on et iso osa varastetust rahast on säilyny yhteiskunnan tasees kun ne on hakattu pajatsoon ja viäty Alkossen.
ooo
Loimaan ens vuaren Rompetorin valmistelut on jo hyväs käynnis. Perinteisest voi autojen peräkonteist ostaa taas varaosii, kirpputoritavaraa ja käsityätuattei. Uuttuutena esitellään valtiosihteerei.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!