Uutissi Turust 27.11.2017

Uutissi Turust. Uutishumpparina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Naantalin uuren voimalan valmistumisen peijaisis oli juttuu insinööritten keskuures atomivoimaloist kans. Torettiin et yks kaikkest lämpimämmist atomivoiman kannattajist on Kimi Räikköne. Hän on ain kauhian tyytväinen kun saa ohitetuks kriittisen Massan.
ooo
Suamalaisten hiihtäjiitten hiihtoasut on kiusallisen läpinäkyvii. Iivo Niskanenkin sanos et ei hiihtäjä tykkää jo sen sauva on liikaa esil.
ooo
Poikien flikoi huanompi koulumenestys hualestuttaa. Tämä on saanu aikaam muumuas sen et hee ei kykene laskema eres palkoi oikeev vaan tulee maksetuks miähil parikyt pinnaa enempi ku naisil.
ooo
Siljal oli piretty Summer Up risteily ja poliisit oli rannas vastas ku oli ilmotettu et siäl on Rähinä. Niin oliki. Se on se levy-yhtiö sen nimine.
ooo
Yks Koskine Raunistulast minkä mää hyvin tunnen oli unhottanu frouvans nimipäivän ja frouva oli ollu ensteks pahana. Mut oli sit antanu anteeks ku Koskine pualustautus sanomal et ei voinu mittän ku oli unohtanu hänen nimens.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa