Uutissi Turust 27.11.2017

Uutissi Turust. Uutishumpparina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Naantalin uuren voimalan valmistumisen peijaisis oli juttuu insinööritten keskuures atomivoimaloist kans. Torettiin et yks kaikkest lämpimämmist atomivoiman kannattajist on Kimi Räikköne. Hän on ain kauhian tyytväinen kun saa ohitetuks kriittisen Massan.
ooo
Suamalaisten hiihtäjiitten hiihtoasut on kiusallisen läpinäkyvii. Iivo Niskanenkin sanos et ei hiihtäjä tykkää jo sen sauva on liikaa esil.
ooo
Poikien flikoi huanompi koulumenestys hualestuttaa. Tämä on saanu aikaam muumuas sen et hee ei kykene laskema eres palkoi oikeev vaan tulee maksetuks miähil parikyt pinnaa enempi ku naisil.
ooo
Siljal oli piretty Summer Up risteily ja poliisit oli rannas vastas ku oli ilmotettu et siäl on Rähinä. Niin oliki. Se on se levy-yhtiö sen nimine.
ooo
Yks Koskine Raunistulast minkä mää hyvin tunnen oli unhottanu frouvans nimipäivän ja frouva oli ollu ensteks pahana. Mut oli sit antanu anteeks ku Koskine pualustautus sanomal et ei voinu mittän ku oli unohtanu hänen nimens.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!