Uutissi Turust 4.12.2017

Uutissi Turust. Uutissamppanjana Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Finskin kone joutus tekemä hätälaskun Turkussen ku konees oli ollu kova sauhun haju. Epäilykset kohristus Piipanojan erustajaan ketä mahrollisest kuljetti näytteitäns käsimatkatavarois.
ooo
Pakohuane on uus harrastus ja hyvinkin suasittu. Vanhalinnan museos on simmonen ny kans. Torettiin et irea on hyvä ja hyvä et napattiin see ennenkun naapuri kerkis. Tämä Saramäen vankila.
ooo
Miälenosotuksii itsenäisyyspäivänä on montakin tiaros. Yks uus ilmotettiin ku julkisuuteen tuli mimmosii ruakii tarjoillaan linnaj juhlil. Turkulaiset rostestoi marssimal sitä sknaraalii vastaan et listal on mustaa makkaraa.
ooo
Kemiönsaarel pirettiin hunajan tuattajitten kerhoilta ja kovin sitä voivoteltiin et ei täst hommast milläm meinaa saara kannattavaa. Joku esitti simmosenkin et oliskos mahrollist ulkoistaa koko homma Mehiläisel.
ooo
Pöytyäl oli rapsahtanu 7 ja pualen miljoonan lottopotti. Oli toimittajat käyne paikallises paaris kysymäs et mikä on parasta täsä voitos ja melkkest kaik haastatellut oli vastanne et see tiätty et ei menny penniäkän Oripääl.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa