Uutissi Turust 4.12.2017

Uutissi Turust. Uutissamppanjana Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Finskin kone joutus tekemä hätälaskun Turkussen ku konees oli ollu kova sauhun haju. Epäilykset kohristus Piipanojan erustajaan ketä mahrollisest kuljetti näytteitäns käsimatkatavarois.
ooo
Pakohuane on uus harrastus ja hyvinkin suasittu. Vanhalinnan museos on simmonen ny kans. Torettiin et irea on hyvä ja hyvä et napattiin see ennenkun naapuri kerkis. Tämä Saramäen vankila.
ooo
Miälenosotuksii itsenäisyyspäivänä on montakin tiaros. Yks uus ilmotettiin ku julkisuuteen tuli mimmosii ruakii tarjoillaan linnaj juhlil. Turkulaiset rostestoi marssimal sitä sknaraalii vastaan et listal on mustaa makkaraa.
ooo
Kemiönsaarel pirettiin hunajan tuattajitten kerhoilta ja kovin sitä voivoteltiin et ei täst hommast milläm meinaa saara kannattavaa. Joku esitti simmosenkin et oliskos mahrollist ulkoistaa koko homma Mehiläisel.
ooo
Pöytyäl oli rapsahtanu 7 ja pualen miljoonan lottopotti. Oli toimittajat käyne paikallises paaris kysymäs et mikä on parasta täsä voitos ja melkkest kaik haastatellut oli vastanne et see tiätty et ei menny penniäkän Oripääl.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!