Uutissi Turust 4.7.2022

Uutissi Turust. Uutismikroskooppina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Urheiluruurus sanottiin et Alfa Romeo on täl kaurel löytäny uuren vaihteen. Se on hyvä mut kyl on aika omituist et on aikasemmil kausil ajettu mont kisaa eikä o silti huamatu et olis yks isompi vaihre viäl olemas.Kolmosel kai vaan pöristelti.
ooo
Turkulaiselt meteorolokilt tiarusteltiin et tahtooks hän antaa sade-ennusteen uutislähetysen alluks vai lopuks. Meteroloki sanos et kui vaa.
ooo
Rikosuutissi. Turun käräjäikeus on tuaminnu pahoinpitelyst liäventävien asianhaarojen vallites sakkoihin runosmäkeläisen frouvan ketä oli tintannu miäheltäns nenän lysyyn grillilastal. Liäventäväks katottiin see et miäs oli ennen lyäntii lausunu et jaahah se on sit koht tämäkin kesä ohitte.
ooo
Joka ammatis on tarpeellist et on sihen sopivat tyävaatteet. Asvalttimiähil simmonen on luannollisesten pikee -paita.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa