Markku Heikkilä ja Radio Auran Aallot 1985-1994

 

Iloisena ilmoitan, että olen julkaissut muistelmakirjan niistä ajoista, kun olimme Kaijan kanssa perustamassa Radio Auran Aaltoja ja sitten yrittäjinä Radio Sataa vuosina 1985 – 1994,  rinnallamme kymmeniä mainioita radiopersoonallisuuksia.  AALLOILTA SATAA! on 225 -sivuinen  kuvitettu kovakantinen teos. Käyn siinä läpi hauskoja sattumuksia ja ankaraa puurtamista, jota noihin vuosiin mahtui.  Jos haluat nimikirjoituksen ja henkilökohtaisen omistuksen, tilaa suoraan minulta sähköpostitse markku.heikkila@puutorinvessa.fi.

Kirja tulee kirjakauppoihin myyntiin 30 euron hintaluokassa, mutta pystyn tarjoamaan spesiaalihinnan tätä kautta tilaaville: 25 eurolla kirja kotiin saakka kuljetettuna, hinta sisältää alvin ja postikulut.

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa